• CEDERIC

  GYSEL

Diëtist - personal trainer

 • In 2015 ben ik als voedings-en dieetkundige afgestudeerd. Hierdoor kan ik de perfecte
  combinatie maken tussen jouw doelstelling op sportief alsook op nutritioneel gebied. Door regelmatig opleidingen te volgen als personal trainer en als diëtist, vind ik het heel belangrijk dat ik op de hoogte ben van de laatste nieuwtjes om jou naar je gewenste doel te loodsen.

  Als gediplomeerd en door het RIZIV-erkend diëtist kun je zonder problemen een
  terugbetaling krijgen door uw ziekenfonds. Verder ben ik lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD).

  Om uw optimaal te begeleiden is er een samenwerking ontstaan met dokter/sportarts Justin Gouhie. Dokter Gouhie verzorgt alle opvolging van inspanningstesten.

 • Dokter Justin

  Gouhie

 • Ik ben sinds 2014 sportarts en zelf al meer dan 20 jaar loper. Gebeten door de loopmicrobe ben ik mij tijdens mijn opleiding tot huisarts blijven boeien in de sportfysiologie en sportmedische problemen. Uiteindelijk heb ik in de master-na-master opleiding Sportgeneeskunde aan de KULeuven kunnen afstuderen. Ondertussen kon ik een jaar wekelijks consultaties houden in het Sport Medische
  Advies Centrum van de UZ Leuven. Ik ben aangesloten bij de Sport- en Keuringsartsen (SKA) en ben sportarts met een VASO-licentie. Zo heb ik heel wat ervaring kunnen opdoen in de sportscreening en adviseren van sporters met medische problemen. Bewegen en sporten heeft enorm veel positieve effecten. Als arts zouden we dit als een medicijn moeten kunnen voorschrijven. Echter moet we dit steeds veilig kunnen doen. Als sportarts kunnen we sporters adviseren welke sport en welke intensiteit ideaal is. Tijdens de sportscreening komt dit zeker aan bod. Ook wanneer een sporter geblesseerd is of een kwaal heeft waardoor hij niet kan presteren, zoek ik samen met de sporter naar een oplossing. Een inspanningstest (lactaatmeting) kan voor sporters veel helpen om de conditie te optimaliseren. Zo kan een beginnende sporter geholpen worden om met een goed gevoel te sporten en een competitieve sporter op weg gezet worden om beter te periodiseren. Zelfs talenten kunnen hiermee ontdekt
  worden!

personal trainer