• CEDERIC

  GYSEL

Aanbod

 • VERSCHILLENDE

  PAKKETTEN

   • Basic (ideaal voor gewichtsverlies)
    10 weken opvolging
    1 training/week
    2 voedingsconsultaties
    Wekelijkse gewichtsopvolging
     

   • Intensive  (ideaal om uw gewenste doel te bereiken)
    6 weken opvolging
    2 trainingen/week
    4 voedingsconsultaties
    Huidplooimeting & wekelijkse gewichtsopvolging
     

   • For the starters 
    3 voedingsconsultaties
    5 sessies personal training
    Sportmedische screening


  Je bent een beginnende sporter en wenst naar een doel te werken (mijn eerste 10km, een recreatieve triatlon,…) Je wilt dit bereiken met een goede strategie en op een veilige manier.

   • Power up 
    3 voedingsconsultaties
    5 of 10 sessies personal training
    Sportmedische screening
    1 x lactaattest

  Je bent een recreatieve sporter, je traint al regelmatig maar wenst dat ietsje meer te bereiken (Mont Ventoux, marathon,...) Je wilt weten waar je staat met je conditie en wilt dit tot een goed einde brengen met een goede strategie en op een veilige manier.

   • Complete 
    3 voedingsconsultaties
    10 sessies personal training
    Sportmedische screening
    2x lactaattest

  Je bent een actieve tot competitieve sporter. Je staat voor een grote uitdaging en wilt slagen op een strategisch & wetenschappelijke manier. Je wilt weten waar je nu staat en wat je moet doen om je conditie bij te schaven.

 • Er kunnen ook altijd aangepaste pakketten samengesteld worden.

Sportmedische screening is een raadpleging bij een sportarts om een advies te kunnen geven rond het veilig sporten. Sporten is gezond en heeft veel positieve effecten. Ook bij bepaalde ziektes heeft sporten een goed effect (bv diabetes, overgewicht,…) Echter zien we nog te vaak plotse dood bij sporters. Met deze screening willen we enerzijds dit risico inschatten en gepast advies geven.
Zowel competitieve als recreatieve sporters kunnen een sportmedische screening gebruiken. Kijk op www.sportkeuring.be voor concrete informatie.

Lactaatmeting-maximale inspanningstest
Bij een inspanningstest willen we een inschatting maken van het conditiepeil van een sporter, een diagnose van het trainingsproces: wat is de invloed van de training? Is de sporter klaar voor prestatie? Wat zijn de werkpunten tijdens de trainingsperiode? We bepalen de aerobe en anaerobe drempels, alsook de maximale intensiteit door middel van lactaatmetingen.
Op die manier kunnen we ook advies geven rond trainingszones en periodisering.